Sponsored Links

Sponsored Links

Showtime PS3 Media Player Channel 9 Plugin Updated to v1.3


Sponsored Links
172w ago - This weekend PlayStation 3 homebrew developer facanferff has updated the Showtime PS3 Media Player Channel 9 Plugin to version 1.3 with the changes outlined below.

Download: Showtime PS3 Media Player Channel 9 Plugin v1.3

Showtime PS3 Media Player Channel 9 Plugin v1.3 Changelog:

  • Add: Bookmarks
  • Add: Search for Shows, Series, Blogs and Events
  • Add: Video page
  • Add: Sort Section
  • Add: Current Events
  • Add: What's New feed
  • Enhancement: Allow user to choose format of video/audio
  • Enhancement: New logo (thanks GPatel)
  • Fix: Tags feed (broke due to the new layout of channel9 for tags)

Installation: Put that zip archive (unextracted) on /dev_hdd0/game/HTSS00003/USRDIR/settings/installedplugins

FAQ:

Q: Sometimes when I'm navigating between feeds, I get a message saying "Connection timed out", what's wrong?

A: The developer (facanferff) is aware of this issue and apparently the reason is a bug with the Showtime itself, for now when it happens just go back and try again, it should then work




Stay tuned for more PS3 Hacks and PS3 CFW news, follow us on Twitter, Facebook and drop by the PS3 Hacks and PS3 Custom Firmware Forums for the latest PlayStation 3 scene and PlayStation 4 scene updates and fresh homebrew PS3 Downloads. Enjoy!
Sponsored Links
Sponsored Links

Comments 600 Comments - Go to Forum Thread »

• Please Register at PS4News.com or Login to make comments on Site News articles.
 
#560 - PS4 News - 10w ago
PS4 News's Avatar
The later versions of it are working fine here: http://www.ps4news.com/ps3-hacks-jailbreak/showtime-ps3-media-center-v4-6-4-latest-stable-build-for-playstation-3/

#559 - fany33 - 10w ago
fany33's Avatar
Hi can you pls update links again ? There is error 404 on every stream thx

#558 - topantita - 11w ago
topantita's Avatar
Quote Originally Posted by spideygower View Post
I have suddenly run into trouble! Been playing back ups and watching files on showtime now suddenly it they don't boot.

I have rogero 4.55 and that it what my system is set at. I have a fat ps3 JB 160gig. I recently did a few updates to showtime and multimsn , maybe I messed it up.

What happens if I try and start showtime or multiman is it goes into a black screen and I have to restart ps3.

Any help will be greatly appreciated. Thanks


you can delete multiman, and reinstal latest multiman 4.66 package...
maybe it solve the problem...

#557 - xmanme - 11w ago
xmanme's Avatar
great.

is it running youtube videos in 1080p ?

#556 - washington62788 - 13w ago
washington62788's Avatar
Thank you

#555 - haselhof - 15w ago
haselhof's Avatar
Awesome! I've been looking for something like this. Keep up good work.

#554 - antiviruz - 15w ago
antiviruz's Avatar
wooooooow this is very cool, thanks

#553 - ahmadaou - 15w ago
ahmadaou's Avatar
Cool

#552 - sirgilmour - 16w ago
sirgilmour's Avatar
cool

#551 - antcarlovisk - 18w ago
antcarlovisk's Avatar
thanks a lot !!

 

Sponsored Links

Sponsored Links







Advertising - Affiliates - Contact Us - PS4 Downloads - PS4 Forums - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2015 PlayStation 4 News