PS4 News on Facebook! PS4 News on Twitter! PS4 News on YouTube! PS4 News RSS Feed!

Home PS4 News - Latest PlayStation 4 and PS3 News

216w ago - Following up on their initial release, today PS3ITA have updated their PS3 Custom Firmware to version 1.1.

Download: PS3ITA CFW v1.1 (Patch.diff)

PS3ITA CFW v1.1 Changes include the following, to quote roughly translated:

Version 1.1:

  • Changed one patch.
  • Fixed error 80028f17 (All PSX games downloaded from the store now work!)
  • Improved stability



PS3ITA PS3 CFW v1.1 Now Working with PSOne Games on PSN

Follow us on Twitter, Facebook and drop by the PS3 Hacks and PS3 CFW forums for the latest PlayStation 3 scene and PS4 Hacks & JailBreak updates with PlayStation 4 homebrew PS4 Downloads.


  • Sponsored Links




#36 - SexyVampiire - 215w ago
SexyVampiire's Avatar
For those who have been following my problem of being endlessly in a firmware update loop, Just formatted the HDD after putting it in a PC, Now it works fine. So, if someone else gets into this problem, thats how you fix it!

Edit: Hm, Tried to connect and browse the internet, Now it says "An error has occoured : 80010102"

So...all this firmware did for me was add the /app/home option to the XMB, and disable my internet connection for browsing the net.

#35 - laz305 - 216w ago
laz305's Avatar
still can't sign in and would just like to install a PSN Game but can't, any way around it?

#34 - GotNoUsername - 216w ago
GotNoUsername's Avatar
Does this CFW hide your Ps3 ID ?

#33 - splitfoot - 216w ago
splitfoot's Avatar
Quote Originally Posted by lovenetuk View Post
I've updated too, but my MvC3 is not working. Doesn't even load. Can you tell me what I've done wrong?

"multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restricted!"

What does this mean? I can't load any of my backups

You need to redownload and install BD-Emu for multiman to work. It's really easy to do just search for BD-emu (http://www.multiupload.com/YTC47W3AJG) and follow the instructions.

#32 - lovenetuk - 216w ago
lovenetuk's Avatar
I've updated too, but my MvC3 is not working. Doesn't even load. Can you tell me what I've done wrong?

"multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restricted!"

What does this mean? I can't load any of my backups

#31 - SexyVampiire - 216w ago
SexyVampiire's Avatar
Quote Originally Posted by imtoodvs View Post
well vamp, my advice is try to get your drive. easiest way to break the loop.

also im on day 2 of cfwita & its running without any probs so far. updated multiman for extra measures and played MvC3 all day

lol.. but up above didn't you just say it would be a bad idea?...

#30 - imtoodvs - 216w ago
imtoodvs's Avatar
well vamp, my advice is try to get your drive. easiest way to break the loop.

also im on day 2 of cfwita & its running without any probs so far. updated multiman for extra measures and played MvC3 all day

#29 - SexyVampiire - 216w ago
SexyVampiire's Avatar
Quote Originally Posted by imtoodvs View Post
you might not want to try the hdd thing, your stuck in an update loop. have you tried going to the recovery menu & installing another cfw? if not give that a try first.

As i said in the above post. I attempted to access the recovery menu, and instead of jumping to it, it instantly says "Your PS3 turned off without completing its update, Continueing the update" and just continues to go for it.

And, I wanted to try the HDD swap seeing as the ONLY time it has not tried to continue the CFW install is when I had the HDD out of the console. It would sit at a black screen for a few moments, Then loads up the startup screen of the PS3 then says "Hard drive partition not found".

You ARE talking about the recovery menu via holding down the PS power button and beep twice, into the menu with 6 options.

#28 - boarder1042 - 216w ago
boarder1042's Avatar
so what's the difference in using this firmware vs using kmeaw 3.55 with the 3.60 spoof from rebug?

#27 - imtoodvs - 216w ago
imtoodvs's Avatar
you might not want to try the hdd thing, your stuck in an update loop. have you tried going to the recovery menu & installing another cfw? if not give that a try first.