PS4 News on Facebook! PS4 News on Twitter! PS4 News on YouTube! PS4 News RSS Feed!


 
 
  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    68

    [Answered] PS3 startup after 1.5 minute delay help?

    I have a ps3 CECH2006A. The problem i have is when i turn on the ps3 it wont directly show up to the xmb. I have to wait around 1.5 to 2 minutes then it appears. When i adjust the display to HDMI it just black screen in AV mode is normal every thing is normal I try to put it in recovery mode it wont let me, it just on then 1.5 minute later off (no beep for adjust display or twice beep to recovery mode just on or off) i think the problem was the main board, just don't know how to fix it.

    If any one have experience this kind of situation and know how to fix it please share your info.
    Best Answer - Posted by Andrie:

    You should go to the recovery menu and restore (NOT FORMAT) the file system. If that doesn't solve your problem then try the rebuild database option.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    10
    You should go to the recovery menu and restore (NOT FORMAT) the file system. If that doesn't solve your problem then try the rebuild database option.

  3. #3
    Are you on OFW or CFW? If on CFW, which one?

  4. #4
    i'm sure that your hdmi chip is dead- 2 months ago i had the same problem. you only must solder a new one!

  5. #5
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    50
    Where is the hdmi chip? How can we replace it?

  6. #6
    the picture- the panasonic chip. desolder him with a hotair gun- and solder the new with a usual solder station! fg
    Attached Thumbnails<br><br> Attached Thumbnails

    yWGhKGkQUMraplDq.large.jpg  

 




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • Register, Login or Activate Your Account to post on the forums.