Hey there.

So... you use an ad blocker. That's cool. Sometimes we do too.


But without ad revenue, we wouldn't even be here. And we might not be here much longer.

Please disable your ad blocker and click to continue.

Page 2 of 3 First 123 Last
  1. #11
    cfwprophet Guest
    We fools it could also be something with the .sfo . But this are all only speculations. Upload some files from the game like the EBOOT, the SFO or that kind so we can do some tests and see if the files are correct.

  2. #12
    chiselfreak Guest
    Quote Originally Posted by HeyManHRU View Post
    What happens when you try running a game from multiMAN's file manager (you can do this by entering the file manager, going into a game directory and run the EBOOT.BIN file by pressing "X" on it)?
    Tried this and just boots back to xmb. This is starting to do my head in.

  3. #13
    cfwprophet Guest
    Which other patches like lv1/lv2 you have installed ?

  4. #14
    smokyyuwe Guest
    ...What games do you have placed on the external? What version of multiman?

  5. #15
    chiselfreak Guest
    old hdd works a treat. gonna format new one again and partition to 1tb and see how that goes.

    thanks to you all for your input so far and will get back to you after a little more stuffing around.

  6. #16
    cfwprophet Guest
    First try what oVERSoLDiER has told you. Don't portition your hdd and try this.

  7. #17
    chiselfreak Guest
    ok here's the update. tried partitioning to a 1tb partition fat32. no joy. tried formatting the whole 3tb to fat 32 with 256kb clusters and still no joy. multiman does recognize the drive as it is telling me how much free space is on there but cannot write anything to it at all. tried to create new folder through multiman file manager and still no luck.

    thought maybe a dud hdd but it does work on pc. Just wondering if the cluster size is the problem. have the option of 64, 128 or 256kb clusters. i can see this new hdd living at the bottom of the ocean soon.

  8. #18
    oVERSoLDiER Guest
    You didn't have "NTFS support" enabled in multiMAN ?

  9. #19
    chiselfreak Guest
    NTFS support is not enabled mate. like i said old hdd is working a treat. multiman is latest version so no idea. it is strange no doubt. multiman does recognise drive but will not write to it or read from it.

  10. #20
    smokyyuwe Guest
    Can you link us to the external you have (or the name/model)? On any site would be nice, just need to see if it has any weird things about it.

Page 2 of 3 First 123 Last

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in