Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: PS Groove working on CECHP01, not on CECHL01?

  1. #11
    solrac1974 Guest
    Quote Originally Posted by F1R3WALL View Post
    Download the 3.41 patched version from here and then upgrade your console. Most likely you are on the previous unpatched version of 3.41, and there is no way to tell the difference.
    You mean the 'fixed' version? I already have it, downloaded today, I will give it a go right now! Thanks!

  2. #12
    F1R3WALL Guest
    Firmware is here

    Sorry forgot to link it

  3. #13
    solrac1974 Guest
    I give up, this CECHL01 is screwed! Now it's giving me the 80010201 error code on every boot, and continues to not recognize the dongle.

  4. #14
    Starlight Guest
    That error code sounds like a network problem or a network hardware problem, not 100% on this but kinda sounds like it by that error code number.

  5. #15
    solrac1974 Guest
    Quote Originally Posted by Starlight View Post
    That error code sounds like a network problem or a network hardware problem, not 100% on this but kinda sounds like it by that error code number.
    I bought this CECHL01 knowing that network is compromised but I didn't know that could affect the use of any jailbreak device. I'll have to buy a replacement (UWB-001 I think!) part and see what happens! Thanks you guys for the help!

  6. #16
    Starlight Guest
    No problem and you are welcome.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •