Sponsored Links

PS4 News on Facebook! PS4 News on Twitter! PS4 News on YouTube! PS4 News RSS Feed!
Sponsored Links
Sponsored Links

Closed Thread
Results 1 to 3 of 3



  1. #1
    Newbie Fuzo21's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1




    Sponsored Links!

    [Answered] Problem with new PS3 Kem 400 AAA help?

    Sponsored Links
    So i got a new blu-ray for my ps3 60g when i install it the lens go up and down but the motor dont spin i dont change more nothing just this anyone can help me please?
    Best Answer - Posted by metzen:

    Please check to make sure the ribbon cable is all the way in. The gold contacts need to go all the way in to the connector. Post back with results. Thanks

  2. #2
    Moderator misiozol's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    769




    have you connected everything ? double check , what was the problem in the beginning ?

  3. #3
    Sr. Member metzen's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    116




    Please check to make sure the ribbon cable is all the way in. The gold contacts need to go all the way in to the connector. Post back with results. Thanks

 

Closed Thread

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • Register, Login or Activate Your Account to post on the forums.

Advertising - Affiliates - Contact Us - PS4 Downloads - PS4 Forums - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2015 PlayStation 4 News