Page 1 of 3 12 ... LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: I can't Upgrade Ps3 Key help!

  1. #1
    nathanr3269 Guest

    Angry I can't Upgrade Ps3 Key help!

    Hi everyone. I received my ps3 key today and it works fine in my ps3, but when i connect it to pc to upgrade ALWAYS is in RED, never i see blue, i tried all, i tried put in on pc over 100 times and nothing!! Please if someone have the same problem or repaired it please tell me!!

    Thanks!

  2. #2
    EiKii Guest
    it doesent give any other then red? is it blue in the ps3? and you did insert/remove it as it says? i have to put mine in and out like 4-5 times, and sometimes both lid up but i have to enter the device manager and search for new hardware for it to be activated in program mode, what does the pc tell you when u put it in? i.e usb device detected blabla?

    and have you looked if it need to be taped? i know you said it works, but maybe some short to make it non working program mode?

  3. #3
    nathanr3269 Guest
    In ps3 works fine, red andthen blue, i can play backups and run homrbrew, but when i want to update the ps3 key always is in red, i tried all steps on ps3key.com and other forums, and i saw when other people connect to pc shows a blue and quickly to red, but mine directly red. i donīt know why can be. in pc show GENERIC USB HUB, but sometimes only.

    Thanks!

  4. #4
    EiKii Guest
    mine shows red instant everytime until its forth or something then both lid up instant, remove the cap cuz it a little hard to see the difference with both and just 1 lid up.

  5. #5
    nathanr3269 Guest
    i upload a video, sorry for the video, i see i recorded bad


  6. #6
    javi2828 Guest
    Is yours genuine?

    Does it have a light blue cap (clone fake non upgradeable)
    Does it have dark blue cap (upgradeable)

    Look at their website it tells you to use a special tape on the board (dark blue)
    Return to sender (light blue)

  7. #7
    nathanr3269 Guest
    yes is genuine, dark cap blue.

    i registered the device, inside is all correctly, i donīt know why it canīt be update.

  8. #8
    javi2828 Guest
    Have you tried the tape option?

  9. #9
    EiKii Guest
    hmm, have you tried a port on the back of the pc? was thinking if the front one is reconised as a hub or something,

    what os are you on?

    it's wierd..

  10. #10
    nathanr3269 Guest
    Quote Originally Posted by javi2828 View Post
    Have you tried the tape option?
    yes and nothing...

Page 1 of 3 12 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •