PS4 News on Facebook! PS4 News on Twitter! PS4 News on YouTube! PS4 News RSS Feed!

+ Reply to Thread
Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 60





  1. #21
    Contributor modmate's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    453




    Here is a pic of the error. And to be honest , i don't hear of anyone to get this to work. I guess we have to wait a bit for a fix.

    Greets Modmate
    Attached Thumbnails<br><br> Attached Thumbnails

    psn.jpg  

  2. #22

    Arrow

    You have selected all networks in your screenshot and the range has a 0 - zero missing.

    Working fine here.. image attached.
    Attached Thumbnails<br><br> Attached Thumbnails

    working3.PNG  
    Last edited by irvysan123; 11-13-2010 at 08:15 AM Reason: added info

  3. #23
    Contributor modmate's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    453




    #irvysan123

    Ive tried that already before if you look on the first page. Also its ok to choose all networks cause it search all then..Also the range is up to you. Yu can also just put in one game and search for updates then.
    Like i said, down on the debug message i can see all url's but they won't parse into the upper window.

    I dont know whats wrong here, it wont parse the dl link for me. Weird!

    I guess i have to try on my home machine... What system are you using?

    Greets
    Attached Thumbnails<br><br> Attached Thumbnails

    Unbenannt.jpg  
    Last edited by modmate; 11-13-2010 at 08:22 AM

  4. #24
    Using XP Pro x86 (on my lappy atm)

    that seems like a weird issue, i just tried again with you original setting and it froze up at 4%

    are you using 7/vista? if so it could be UAC thats causing the problem?
    Last edited by irvysan123; 11-13-2010 at 08:37 AM

  5. #25
    Contributor modmate's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    453




    Quote Originally Posted by irvysan123 View Post
    Using XP Pro x86 (on my lappy atm)

    that seems like a weird issue, i just tried again with you original setting and it froze up at 4%

    are you using 7/vista? if so it could be UAC thats causing the problem?
    I run on Win7 Ultimate x64 and the UAC is disabled since i installed the os.

    Could be up to win7 in any way, dunno. Will try later on my xp machine at home again.

  6. #26

    Thumbs Up

    Quote Originally Posted by modmate View Post
    I run on Win7 Ultimate x64 and the UAC is disabled since i installed the os.

    Could be up to win7 in any way, dunno. Will try later on my xp machine at home again.
    Same here UAC is a pain i have it disabled too, one last thing you could try is running it as admin, worth a shot.

    let us know how you got on

    cheers

    Irvysan

  7. #27
    trophies are working!
    Attached Thumbnails<br><br> Attached Thumbnails

    New Picture.bmp  
    Last edited by xMotorhead; 11-13-2010 at 09:19 AM

  8. #28
    Member dondolo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    170




    cjpc is possible that using those keys make the program unstable?

  9. #29
    Contributor dentnu's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    106




    This program has me very confused as to how it works, could someone plz post a guide. . .

    Thanks

  10. #30
    what is this thing used for? I'm not able to get it...

 


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • Register, Login or Activate Your Account to post on the forums.

Advertising - Affiliates - Contact Us - PS4 Downloads - PS4 Forums - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2015 PlayStation 4 News