Hey there.

So... you use an ad blocker. That's cool. Sometimes we do too.


But without ad revenue, we wouldn't even be here. And we might not be here much longer.

Please disable your ad blocker and click to continue.

Page 59 of 72 First ... 94958596069 ... Last
  1. #581
    OGroteKoning Guest
    Quote Originally Posted by juggle View Post
    it's still asking me to update the system software bro.. are you able to enter the PSN store with it?

    are we supposed to enter a specific proxy address?
    Yes. Had problems with router. Sorted that out and then updated trophies, downloaded some DLC etc.

    No specific proxies - select easy setup and everything automatic. I am on FW 3.41.

  2. #582
    juggle Guest
    I'm on 3.41 too.. i've replaced the rockbox.ipod so many times, set my connection on easy and automatic but it still gives me the same message...

    sigh.. i dunno what am i doing wrong...

  3. #583
    OGroteKoning Guest
    Quote Originally Posted by juggle View Post
    I'm on 3.41 too.. i've replaced the rockbox.ipod so many times, set my connection on easy and automatic but it still gives me the same message...

    sigh.. i dunno what am i doing wrong...
    Give all details about your setup (PS3 phat/slim, iPod, router, etc). The more info the better someone can help you. And upload screenshots.

  4. #584
    juggle Guest

    Thumbs Up

    i somehow managed to get it to work this time.. thanks for the file bro!!

  5. #585
    Kirano Guest

    iPod won't turn on again..

    Hey people I'd like to ask you a question.. but first the whereabouts:

    After replacing the rockbox.ipod-File on my iPod nano 1G I tried to reset it (via pressing Menu + Select).. but after it turned off, it didn't turn on again.. I tried - I think - almost anything to bring it back to it's work..

    Maybe you know how to fix it? I don't think it's a cause of replacing the .ipod-File - at least the boot screen would appear in that case.. It just happen random that the iPod now doesn't turn on again..

    I hope to hearing from you soon

    Greetings
    Kirano

  6. #586
    bitsbubba Guest
    mine does this some times I'm thinking it's the battery, just be persistant let it recharge a bit then again.

  7. #587
    Kirano Guest
    Hey bitsbubba

    At first let me say thank you for your fast replay

    Now: If it would respond anything after plugging it into the PC, I'ld know that it does recharge it.. but there doesn't even comes the "plubump"-Sound for "I got a new USB-Drive" on my PC..

    I dunno what to do... But maybe the iPod-Station of my neighbour'll help to recharge the battery...

    But yes, thanks again I'll try it out tomorrow and repost if something has changed

  8. #588
    basketball Guest

    Question

    Can someone be nice enough to compile hermesv4 for the sansa e200 with the latest updates?

  9. #589
    fl0PPsy Guest
    Try this. I wasnt going to put this build out since it was just something I'm testing but it works great with my Video5G so you might as well give it a go.

    N-Joi

  10. #590
    bitsbubba Guest
    Quote Originally Posted by fl0PPsy View Post
    Try this. I wasnt going to put this build out since it was just something I'm testing but it works great with my Video5G so you might as well give it a go.

    N-Joi
    why's it say sansae200?

Page 59 of 72 First ... 94958596069 ... Last

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in