Hey there.

So... you use an ad blocker. That's cool. Sometimes we do too.


But without ad revenue, we wouldn't even be here. And we might not be here much longer.

Please disable your ad blocker and click to continue.

Page 4 of 8 First ... 345 ... Last
  1. #31
    evilsperm Guest
    happy it's working out

  2. #32
    Kenshindono Guest
    Quote Originally Posted by evilsperm View Post
    happy it's working out
    Evilsperm Thank you !

    could you make a patched version for the ATUSB162 OLIMEX because it's really specific (working with 8hz and there is some function to make the led working) I attached the version made by CJPC for this one that could help you.

    See file psgroove-olimex-162-patched - Led Working.zip version

    Thanks again boss

  3. #33
    evilsperm Guest
    Olimex 162 patched.

    Let me know if this works for you, and if it does I'll enable the Led fix.
    I personally don't mind about no having the led's on because you know as soon as the PS3 boots anyway if it has worked.

    ~evil

  4. #34
    Kenshindono Guest
    Thanks To tell you the truth i can't really test it now since i don't have the board yet. I Ordered it and i'am waiting for it to be delivered. I Just want to make sure when i connected it to my ps3 that everything working fine and that the unit it powered on
    By having the led working it could help me figure out if everything is fine.

    Thank you again for your work and please try to make it with led working (I'll PM you when i get it and will report if it's working fine or not)

  5. #35
    nirbeltran Guest
    is the ATAVRXPLAIN hex is patched ?

  6. #36
    Kenshindono Guest
    Quote Originally Posted by nirbeltran View Post
    is the ATAVRXPLAIN hex is patched ?
    yeah found it some thread ago.. check the attachment files

  7. #37
    tonyqc Guest

    Unhappy

    kids updated the firmware...

    <========== OWNED!

  8. #38
    R3b0rn Guest
    Quote Originally Posted by evilsperm View Post
    Olimex 162 patched.

    Let me know if this works for you, and if it does I'll enable the Led fix.
    I personally don't mind about no having the led's on because you know as soon as the PS3 boots anyway if it has worked.

    ~evil
    I will be able to try this on my avr-usb-162 board in about 12 hours

    Have to go to work like right now

  9. #39
    PlaYOuT Guest
    Please convert to OpenKubus ATMega16-U4.

    thank you

  10. #40
    djhazardous Guest
    Has CJPC released a modified version of 1.1 yet?

Page 4 of 8 First ... 345 ... Last

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in