PS4 News on Facebook! PS4 News on Twitter! PS4 News on YouTube! PS4 News RSS Feed!

Closed Thread
Page 7 of 102 FirstFirst ... 6781757 ... LastLast

 
 
  1. #61
    I have tried to put this on Rogero 3.55 V3.7 and all I get is a black screen! Any ideas what could be causing the issue?

  2. #62
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    59
    You got a NAND or NOR Ps3 starchild?

    #0x00

  3. #63
    UPDATE: Nothing happens just sends me back to this message.
    Attached Thumbnails<br><br> Attached Thumbnails

    2012-12-20 20.36.42.jpg  

  4. #64
    I have tried this on a nand and the nand system has rogero 3.55 v3.7 now I also tried this on a nor system as well and it has rogero 4.30 and I used the 4.30 version pkg and it ended up with the same results. once it opens and its just a black screen and I have to press the power button its like freezing the systems every time i've tried this

  5. #65
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    710
    I just tried on a new account and it keeps telling me this system is banned so it looks like this no longer works.

  6. #66
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    59
    Updated: 4.21 unban fix. (not blackscreen just yet)

    PS-Unban 0.2 (4.21) - working

    #0x00

  7. #67
    this means i should downgrade to Rogero CFW 4.21? then upgrade again?

  8. #68
    0x00 is this only working correctly on REBUG 4.21 then?

  9. #69
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    59
    works correctly on 3.55 / 4.21 (Offsets are from REBUG, they might be different for 4.21 Rogero but doubt it, send me 4.21 rogero dump if it doesn't work)

    Probably would work however.

    ~0x00

  10. #70
    I'll Send you Rogero's CFW 4.30 v2.03 Dump I'm a bit scared to downgrade to 4.21.

 
Closed Thread
Page 7 of 102 FirstFirst ... 6781757 ... LastLast

 
 
 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •