Hey there.

So... you use an ad blocker. That's cool. Sometimes we do too.


But without ad revenue, we wouldn't even be here. And we might not be here much longer.

Please disable your ad blocker and click to continue.

Page 14 of 102 First ... 41314152464 ... Last
  1. #131
    Easton999GS Guest
    0x00 i'll be happy to test this as soon as my borderlands 2 finishes ripping to my HDD lol. Oh the joys of working at GameStop.

  2. #132
    daivyphuong Guest
    I don't have black screen but not work for me when i press [] 4.30 and try login into psn still banned.

    My cfw rogero 4.30 ver 2.03

  3. #133
    0x00 Guest
    Where you getting the blackscreen error?

    it WAS caused by using any resolution less than 1080, now it's drawing the smallest resolution it can.. confirmed working by a few people.

    #0x00

  4. #134
    motorman Guest
    its not working on 4.30

  5. #135
    kalaner Guest
    Please guys help 0x00 by testing the new updates, so we can make this useful tool work.

    Unfortunately i am at work until 10 hours more, so try it and give your feedback on this tool!

  6. #136
    0x00 Guest
    Your having my life..

    Delete PS-Unban from your ps3 and USB...

    Download this http://www.sendspace.com/file/rypvqk

    Put on USB, install on ps3... Rogero = unbanned - confirmed working.

    ~0x00

  7. #137
    Easton999GS Guest
    I was getting the black screen error on anything less than 1080, i can only run 1080i i'm glad i figured this out to begin with cause maybe some of us would still be ripping our hair out. lol. i was getting the black screen on the 1st black screen fix but im getting ready to try this one, ill let you know in 2 min

  8. #138
    PS 4 Guest
    its only console ID unban, unless you have the keys to Sony's office and passwords to there computer system LOL. Cause thats only way your account is getting free, or if Sony decides to be nice and unlock it

  9. #139
    Easton999GS Guest
    it works on your latest fix for 720p! The lettering is absolutely HUGE but it still works. Rebug 4.21

  10. #140
    0x00 Guest
    my latest fix works right down to 480, or it should lmfao..

    and wish people would follow my instructions instead of telling me it doesn't work when it blatantly does...

    ~0x00

Page 14 of 102 First ... 41314152464 ... Last

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in