Hey there.

So... you use an ad blocker. That's cool. Sometimes we do too.


But without ad revenue, we wouldn't even be here. And we might not be here much longer.

Please disable your ad blocker and click to continue.

Page 410 of 448 First ... 310360400409410411420 ... Last
  1. #4091
    rob7480 Guest
    I don't know if this is where I should ask this, & my apologies if it isnt the place, but I need help! If I update to any MultiMAN version after 2.00.04, MultiMAN will shut down & exit to the XMB after about 10-20 sec. When I re-install 2.00.04, it'll work just fine. I'm running Kmeaw 3.55 CFW, on a FAT PS3. Any thoughts on this at all? I'd really like to be able to update my MultiMAN. Thanks Dean & everyone!

  2. #4092
    facelessscorn Guest
    Dean, any plans on increasing the amount of roms available in the Retro XMMB column from 2048?

  3. #4093
    rob7480 Guest
    I'd like to report a bug in MultiMAN that is drivin me nuts. When I have my 1.5TB external HDD connected to the PS3 via USB & MultiMAN autorefreshes the game list, it causes an error & MultiMAN exits back to the XMB. Can you implement an option to turn off autorefresh or try to fix this bug please? Thanks so much for your legendary work on MultiMAN!

  4. #4094
    Drakkar Guest
    Quote Originally Posted by rob7480 View Post
    I'd like to report a bug in MultiMAN that is drivin me nuts. When I have my 1.5TB external HDD connected to the PS3 via USB & MultiMAN autorefreshes the game list, it causes an error & MultiMAN exits back to the XMB. Can you implement an option to turn off autorefresh or try to fix this bug please? Thanks so much for your legendary work on MultiMAN!
    There is an option in the settings to turn it off.

  5. #4095
    rob7480 Guest
    Quote Originally Posted by Drakkar View Post
    There is an option in the settings to turn it off.
    I looked, but didn't see it. I'll look again...

  6. #4096
    Maofig Guest
    First of all thanks Dean for this great program. I have an issue, I recently updated Multiman to the 2.01.00 version and when I change themes, Multiman doesn't load the audio file of them, even if I return to the original theme no music is loaded. I look inside the folder of every theme and the file sound.bin is there. The only thing to make Multiman load the default music is to delete the program and install it again.

    Is it a bug or I'm doing something wrong?

  7. #4097
    T2J Guest
    Thank You Deank for all your work, it's "excellent". i have little idea, maybe you can think of it:

    1. Secure (your) multiMan Icon at Xmb, maybe with password (secure for kids whom can delete the multiMan).

    2. Secure Game Settings, and can change allow or deny from Xmmb (Game Settings Access) and much better if with pin protecttion.

    That's All, ones again Thank You Deank.

  8. #4098
    markb1 Guest
    Dean 3.60 keys have now available.

  9. #4099
    HeyManHRU Guest
    What?

  10. #4100
    markb1 Guest
    all 3.60 keys are here Dean: http://www.multiupload.com/6FN0YFNMTP

    please mod the ebootfix.

Page 410 of 448 First ... 310360400409410411420 ... Last

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in