Sponsored Links

PS4 News on Facebook! PS4 News on Twitter! PS4 News on YouTube! PS4 News RSS Feed!
Sponsored Links
Sponsored Links

Closed Thread
Page 7 of 84 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast
Results 61 to 70 of 836



  1. #61
    Newbie gore fiend's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    37




    Sponsored Links!
    Sponsored Links
    this right here wins the game

  2. #62
    Newbie Sneg's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1




    PS3 Cross Button

    BIG THANKS!!!!

  3. #63
    Banned
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    47




    THANK YOU... hopefully this will come in handy in the future when some type of loader comes out IF it ever does :-p

  4. #64
    Newbie evo8's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    20




    Guys, I followed the steps as detailed, however when running ./configure --install-plugins the output states Plugins ... No. I re-installed libtool as detailed in the guide but it doesn't seem to make any difference.

    Can anyone suggest anything I may be missing?

    BTW. Great Guide.

  5. #65
    Newbie Naffets's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    61




    Wooo amazing find Well done.

    Thanks for sharing

  6. #66
    Moderator CJPC's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,174




    Quote Originally Posted by evo8 View Post
    Guys, I followed the steps as detailed, however when running ./configure --install-plugins the output states Plugins ... No. I re-installed libtool as detailed in the guide but it doesn't seem to make any difference.

    Can anyone suggest anything I may be missing?

    BTW. Great Guide.
    Thanks, try recompiling libtool from source, the one installed on my PC = lacked the proper file (cant remember atm), a recompile fixed that!

  7. #67
    Contributor Jurai's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    12




    Here's a simple way to setup your PS3 to bypass the firmware check using a Windows machine as a dns server, its basically the same thing as what Wii users did to use the wii shop as a browser:

    1) Download the SimpleDNS software from http://www.simpledns.com/download.aspx

    2) Run SimpleDNS (you don't have to reboot despite the installer telling you to..), click on the Records button



    3) In the records window, click on Tools > Quick Domain Wizard



    4) for domain name enter: ps3.update.playstation.net

    for Web server IP enter 67.15.88.46
    delete the Secondary DNS name entry, you do not need it



    5) Now that you have your new server added, you need to add A Name entries so the ps3 gets redirected on the firmware requests, to do this simply right click and choose New Host Address (A-Record)



    6) we need to add two A-Name entries, depending on what region you are in. You can add as many as you'd like if you want to cover your bases though

    For the US, we need fus01.ps3.update.playstation.net and dus01.ps3.update.playstation.net and for the UK we need fuk01.ps3.update.playstation.net and duk01.ps3.update.playstation.net

    So, In the host address window, enter fus01.ps3.update.playstation.net (or fuk01.ps3.update.playstation.net for UK) for Record name, and 67.15.88.46 for IP Address, set the Time To Live to 999 days. Repeat this for dus01.ps3.update.playstation.net



    7) your end result should be a setup similiar to this, once done simply close the records window in SimpleDNS so that it is back at the activity window



    8) On your playstation 3, go into internet settings and enter manual setup and set your PS3's DNS server entry for the IP of the pc on your lan which is running SimpleDNS, then away you go!
    Attached Thumbnails<br><br> Attached Thumbnails

    1.bmp   2.bmp   3.bmp   4.bmp   5.bmp  

    6.bmp  
    Last edited by eternal; 04-24-2007 at 03:50 AM

  8. #68
    Thanks for the great work!!! Would it also work with a DNS Server and the redirected addresses included in the etter.dns file? For me this would be a very easy way to do, cause my Router has an build in DNS Server.

    OK, as i see in the posting above it should work. Now if i only had a PS3....
    Last edited by tjonest; 02-20-2007 at 04:50 AM Reason: too slow

  9. #69
    Newbie evo8's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    20




    Thumbs Up

    Quote Originally Posted by CJPC View Post
    Thanks, try recompiling libtool from source, the one installed on my PC = lacked the proper file (cant remember atm), a recompile fixed that!
    Thanks CJPC. Recompiling libtool-ltdl did the trick. Online gaming here I come ... hehe

  10. #70
    Moderator CJPC's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,174




    You dont have to put any update file anywhere, just do what the dns server instructions say (or the linux stuff) ,and your set!

 

Closed Thread

Sponsored Links
Page 7 of 84 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast

Tags for this Thread


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • Register, Login or Activate Your Account to post on the forums.

Advertising - Affiliates - Contact Us - PS4 Downloads - PS4 Forums - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2015 PlayStation 4 News