Page 4 of 4 First ... 34
  1. #31
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by imtoodvs View Post
    well vamp, my advice is try to get your drive. easiest way to break the loop.

    also im on day 2 of cfwita & its running without any probs so far. updated multiman for extra measures and played MvC3 all day
    lol.. but up above didn't you just say it would be a bad idea?...

  2. #32
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    I've updated too, but my MvC3 is not working. Doesn't even load. Can you tell me what I've done wrong?

    "multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restricted!"

    What does this mean? I can't load any of my backups

  3. #33
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    24,720

    PS3ITA PS3 CFW v1.1 Now Working with PSOne Games on PSN

    Following up on their initial release, today PS3ITA have updated their PS3 Custom Firmware to version 1.1.

    Download: PS3ITA CFW v1.1 (Patch.diff)

    PS3ITA CFW v1.1 Changes include the following, to quote roughly translated:

    Version 1.1:
    • Changed one patch.
    • Fixed error 80028f17 (All PSX games downloaded from the store now work!)
    • Improved stability



    More PlayStation 3 News...

  4. #34
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1

    Thumbs Up

    Quote Originally Posted by lovenetuk View Post
    I've updated too, but my MvC3 is not working. Doesn't even load. Can you tell me what I've done wrong?

    "multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restricted!"

    What does this mean? I can't load any of my backups
    You need to redownload and install BD-Emu for multiman to work. It's really easy to do just search for BD-emu (http://www.multiupload.com/YTC47W3AJG) and follow the instructions.

  5. #35
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    315
    Does this CFW hide your Ps3 ID ?

  6. #36
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    22
    still can't sign in and would just like to install a PSN Game but can't, any way around it?

  7. #37
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    63
    For those who have been following my problem of being endlessly in a firmware update loop, Just formatted the HDD after putting it in a PC, Now it works fine. So, if someone else gets into this problem, thats how you fix it!

    Edit: Hm, Tried to connect and browse the internet, Now it says "An error has occoured : 80010102"

    So...all this firmware did for me was add the /app/home option to the XMB, and disable my internet connection for browsing the net.

Page 4 of 4 First ... 34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in